Vosse-ol maakt zich op voor ‘foute’ elf-elf-viering

NIEUW-VOSSEMEER – Zaterdag 9 november is het Wagenhuis het decor voor de ‘Foute Party’, onder welke noemer de elf-elf viering wordt gehouden. De ‘Foute Party’ krijgt medewerking van ‘De Theemutsen’ – Annika van Gaans en Niek van Gurp – terwijl Dj Bas voor het muzikaal geweld zorgt.

“Alles mag, niks Mot. Ben vrolijk”, verklaart Giscard van Tilburg, de voorzitter van de vijftig leden tellende carnavalsvereniging ’t Vosse-ol. Hij rekent op de komst van een flink aantal Vosmeerders om samen met hen de elf-elf te kunnen vieren.

’s Avonds om elf uur maakt Prins Peer (Peter Plasmans) zijn opwachting. Hij wordt vergezeld door de overige leden van de hofhouding: Jan Keller (Nacho de Jong), Boer Joene (Jeroen Smits) en Nar Imke (Imke Knuit). Bij binnenkomst wordt het carnavalslied van vorig jaar uit volle borst gezongen. Hofkapel De Vosseblaozers zal deze zang muzikaal ondersteunen. Vervolgens wordt het motto van 2020 bekend gemaakt en wordt er opnieuw stevig gezongen. Ditmaal het nieuwe carnavalslied.
De entree voor het feest is gratis.