Vospop biedt voor elk wat wils

NIEUW-VOSSEMEER – Een zo breed mogelijk publiek op een laagdrempelige manier laten genieten van een paar dagen vol lekkere muziek en gezelligheid. Zo luidt in een notendop de doelstelling van Vospop, het muziekevenement dat van vrijdag 29 t/m zondag 31 juli wordt gehouden in Nieuw-Vossemeer en voor elk wat wils biedt.

Het festijn begint op vrijdag 29 juli met een après ski-avond met optredens van o.a. de volkszangers Roy Geerts en Rob Ronalds (bekend van Ab Normaal) en de Steenbergse dj Ton Peeters, alias The Batman. ‘Op en top feestmuziek, perfect om in de sfeer te komen’, zo stelt de organisatie van Vospop, dat zaterdag 30 juli in het teken staat van ‘gillende gitaren, beukende drums en zware basgitaren’. De rockliefhebbers worden dan op hun wenken bediend door de bands Red Vultures, Cell 29 en Down to Eleven.

Op zondag 31 juli wordt het festival afgesloten met een familiedag, waarbij cover-/bluesrockmuziek de boventoon voert en op het evenemententerrein aan de Veerweg ook diverse spectaculaire attracties te vinden zijn.

De toegang tot Vospop is alle dagen gratis en voor een klein bedrag kunnen belangstellenden gebruik maken van de mini-camping.