Vosmeers Kabaol organiseert pyamabal

NIEUW-VOSSEMEER – Morgen – maandag 4 maart – viert het jeugddweilbandje ‘Vosmeer Kabaol’, dat onder leiding staat van Marianne van Tilburg het éénjarig bestaan. Dat gebeurt met een pyamabal in gemeenschapshuis De Vossenburcht. Aanvang ’s ochtends om 9:11 uur.

Het bal is voornamelijk bedoeld voor alle jeugdige Voskes en Vossinekes, maar alle belangstellenden zijn daarbij eveneens welkom. Tijdens het pyama bal gaat vast en zeker een heus vosse-ols record sneuvelen, zo beloven de organisatoren. Wat dit is blijft nog even geheim. Ook wordt maandagochtend bekend gemaakt onder welke naam het pyamabal in volgende jaren een voortgang krijgt. Verder wordt een ‘Silent disco’ gehouden en zal Prins Peer I met Prinses Caroline met hun gevolgen hun opwachting maken. De ochtend duurt tot 11 over 11 en de organisatie hoopt op grote belangstelling.

Nog even een mededeling: tijdens de carnaval zal ‘Vosmeers kabaol’ doorgaan met de verkoop van de eigen buttons. Die kosten een euro per stuk en met de aankoop worden de activiteiten van het clubje jonge muzikanten – kinderen tussen 7 en 15 jaar – ondersteund.