Voorzitter ‘Ons Steenbergen’ benadrukt het belang van lokaal veilig winkelen

STEENBERGEN – Inmiddels is bij menigeen het besef doorgedrongen dat de coronacrisis niet alleen de volksgezondheid bedreigt, maar ook een doodsteek kan betekenen voor lokale leveranciers van producten en diensten. De horeca, de kappers, fysiotherapeuten en agrariërs zijn voorbeelden van bedrijven die ernstig worden getroffen. De winkels zijn al deels gesloten en die winkels die nog open zijn hebben veiligheidsmaatregelen genomen. “Het is voor iedereen belangrijk dat onze klanten veilig kunnen winkelen. Hun komst naar onze winkels is heel belangrijk. We zijn blij met de klanten die ons stadshart blijven bezoeken”, aldus voorzitter van ‘Ons Steenbergen’ Kees de Bruin.

Steeds meer inwoners van de gemeente Steenbergen beseffen dat lokaal kopen belangrijk is om er voor de zorgen dat de plaatselijke aanbieders overeind kunnen blijven. ‘Ons Steenbergen’ heeft in het stadshart posters verspreid met eenduidige regels die het bezoek aan aanbieders in het centrum veilig maken en die het belang van lokaal kopen benadrukken.

Coronanieuws

Daarnaast heeft ‘Ons Steenbergen’ op haar website een pagina ‘Coronanieuws’ toegevoegd. Via www.onssteenbergen.nl/coronanieuws wordt de bezoeker geïnformeerd over winkels en diensten met speciale acties en bijzonderheden en ook over de horeca met bezorg- en afhaalmogelijkheden. Want door extra dienstverlening maken de plaatselijke aanbieders het voor hun klanten heel goed mogelijk om hun producten en diensten af te nemen. En het mag duidelijk zijn dat ze door die afname worden ondersteund in deze crisistijd.