Voorzitter gezocht voor cliëntenraad Onze Stede

STEENBERGEN – De cliëntenraad van Onze Stede is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Dat kan een familielid van een bewoner zijn, maar evengoed iemand ‘van buiten’, zo laat de raad weten. Er wordt gezocht naar een persoon die over een warm hart beschikt voor de ouderenzorg en tevens een grote affiniteit heeft met stad en streek.

Voor het woonzorgcentrum staat een hoop te gebeuren. De helft van de bewoners verhuist immers naar het nieuwe verpleeghuis ‘Hof van Nassau’. Dat biedt voor Onze Stede nieuwe kansen en die worden aangegrepen. Om te beginnen krijgt het restaurant een metamorfose en wordt omgebouwd naar ontmoetingsplaats voor (buurt)bewoners en bezoekers. Zij kunnen er een partijtje biljarten, een kaartje leggen of samen een hapje eten. Ook wil Onze Stede graag ruimte bieden aan ouderenorganisaties om er activiteiten te organiseren.

Doel van de cliëntenraad is om de belangen van bewoners zo goed mogelijk behartigen. De voorzitter geeft leiding aan deze raad.

Kandidaten die belangstelling hebben voor deze functie worden verzocht om contact op te nemen met Marli van de Stelt. Zij is consulent cliëntenraden bij tanteLouise. Haar telefoonnummer is 06 22 320 620. Solliciteren kan ook door haar een e-mail te sturen: marli.vanderstelt@tantelouise.nl