Voortbestaan Jeugdvoetbaltoernooi gegarandeerd: Albert Heijn Achterberg blijft sponsor

STEENBERGEN – Met het officieel verlengen van het contract voor de edities van 2017 en 2018 hebben de toernooi- en sponsorcommissie de continuïteit van het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi gewaarborgd.

Enkele jaren geleden nam Albert Heijn Achterberg ter ondersteuning van dit evenement de naamgeving van het groots opgezette Jeugdvoetbaltoernooi bij V.V. “Steenbergen” over. Vorig jaar vierde dit toernooi zijn 10e verjaardag op grootse wijze, op zaterdag 20 mei 2017 staat de 11e editie op het programma.

Ook 'internationaal'

Deze 11e editie zal met de deelname van  het Vlaamse VKM St. Truiden ook weer een internationaal tintje hebben, daarnaast zijn er tal van vereniging uit de regio, maar ook ver daarbuiten, die weer graag afreizen naar Steenbergen.

“Onze toernooicommissie is bijzonder verheugd met het feit dat Albert Heijn Achterberg de samenwerking voortzet en dat er ook al zekerheid is voor het toernooi in 2018. Zowel de toernooicommissie, de sponsorcommissie als het bestuur van V.V. “Steenbergen” is deze sponsor dan ook bijzonder dankbaar”, zo laat woorvoerder Jasper van Tilburg weten.