Voorronde Pokerkampioenschap bij Duiventoren

WELBERG – Zaterdag 25 november is Partycentrum Duiventoren in Steenbergen het decor voor een van de 55 voorronden van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Inschrijven voor het kampioenschap kan door elk team uit de regio rond Steenbergen.

De beste 20% van de voorronde gaat door naar de halve finales. Uiteindelijk wordt in de grote finale gestreden voor de titel ‘Beste Pokerteam van Nederland’. “Dit is het enige pokerkampioenschap voor teams in Nederland en het mooie er aan is dat het zeer toegankelijk is voor de vele amateurpokeraars die ons land rijk is” zegt Mathijs Jonkers, organisator van het Kampioenschap.

Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl  inschrijven. Alle pokeraars kunnen zelf een team van 4 spelers samenstellen en zich aanmelden.

 “Om mee te doen hoef je geen poker koning te zijn. Waar sommige deelnemers al sinds jaar en dag pokeren, spelen anderen het spelletje hier pas voor het eerst”.

Spelen om de eer

“Er wordt niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. Pokeren voor prijzen is niet toegestaan binnen de Nederlandse wetgeving. Toch willen we het mooie spel poker naar iedere regio toebrengen en we zijn blij dat pokerenthousiasten uit Steenbergen en omgeving ook mee kunnen doen”. De voorronde in Steenbergen begint om 19:00 uur.

Voor meer informatie kan worden gebeld met Mathijs Jonkers, zijn telefoonnummer is 06 30 404 807