Voormalig Steenbergs stadhuis in programma ‘BinnensteBuiten’

STEENBERGEN – Op werkdagen wordt op NPO2 telkens om 18:45 uur het programma BinnensteBuiten uitgezonden. Dit is een kijkwaardig informatief programma waarin Huis, Interieur, Tuin, Natuur en Eten en Drinken centraal staan. Aanstaande donderdag 24 september is zeker voor plaatsgenoten een wel heel bijzonder uitzending. Dan staat de woning van Johan van Gils en Elly Gommers centraal: het voormalig Stadhuis in de Kaaistraat.

De reportage begint met het vaste: “Welkom in ons (stad)huis”, dat ditmaal wordt uitgesproken door de twee inmiddels bekende stadsgenoten. Johan en Elly en de kinderen Joep en Lotte laten hun woonvertrekken zien.

Lang niet alles wordt uitgezonden

BinnensteBuiten is steeds op zoek naar bijzondere woningen en kwam in het Steenbergse zeker aan hun trekken. “Het team van BinnensteBuiten heeft op 9 juni een hele dag bij ons gefilmd. Uit alle beelden worden de meest interessante gekozen. Wel heeft de regie aangegeven dat onze woning wellicht iets langer dan gemiddeld in beeld zal zijn, omdat er wel heel veel te filmen was. Hoe het er uit komt te zien is voor ons ook een verrassing, want we hebben niets vooraf mogen bekijken. We vingen al wel op dat het naar verwachting in totaal zo’n twaalf minuten zal duren”, vertelt Johan van Gils.
Dat wordt dus een bijzondere uitzending: donderdag 24 september om 18:45 uur. (de uitzending terugzien kan natuurlijk ook).

Foto: Elly Gommers en Johan van Gils vertellen in het programma BinnensteBuiten over hun bijzondere woning in het voormalig stadhuis van Steenbergen.