Voorlichting over vitaal blijven voor senioren bij KBO Steenbergen

STEENBERGEN – Ouderen moeten, zo lang mogelijk, thuis blijven wonen. Dat is  zeker een wens van de ouderen zelf, maar ook van gemeente en de regering. Hierover geeft KBO afdeling Steenbergen een voorlichting op maandag 23 oktober in ontmoetingscentrum ’t Cromwiel.

De voorlichting wordt gegeven door Ans Goedemans. Zij is orthomoleculair voedingstherapeut en natuurvoedingskundige. Ze geeft advies aan cliënten met een breed scala aan hulpvragen of klachten. “Want cliënten hebben vaak een duwtje in de goede richting nodig om actief stappen te nemen ten behoeve van hun gezondheid. Supplementen en andere voeding helpen hierbij”, zo vindt zij.

Voeding is haar passie. Goedemans is dagelijks op zoek naar nieuwe inzichten die antwoord geven op de vele verschillende vragen van haar cliënten. Op veel terreinen geeft ze advies: soms helpt dat bij aanhoudende migraineaanvallen. Zo zijn er kruiden die stressgevoeligheid kunnen verminderen, of bepaalde kaneelsoorten die het cholesterol-gehalte doen afnemen of de pieken bij bloedsuiker. In elk geval de moeite waard om eens naar te komen luisteren, aldus de organisatoren van deze middag.

De lezing vangt aan om 13.30 uur, de zaal is vanaf 13.00 uur geopend. Leden van KBO – Steenbergen betalen  2 euro; aan niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro.