Voorjaarskermis uit de startblokken

STEENBERGEN – Om klokslag één uur vanmiddag is de eerste Steenbergse voorjaarskermis van start gegaan. Vooral de jeugd wist op de weg naar de attracties op de Markt meteen goed te vinden. En kleintjes, maar ‘stiekem’ ook oudere fans, kwamen enthousiast af op de Minions, die de openingsmiddag van het kermisfestijn extra glans geven.

De voorjaarskermis is een initiatief van eigenaar Peter Jongenelen van café Buddha’s op de Markt en de Steenbergse kermisexploitant Johan van Reeken, die met het evenement het stadshart graag willen laten bruisen dit Paasweekeinde.

Op de Markt zijn de botsauto’s, de Miami Trip, Funhouse, nostalgische carrousel, grijpkranen, eendjes vissen, schiettent, oliebollenkraam en een suikerspinnenkraam te vinden, dus voor elk wel wat wils. De attracties zijn van vandaag t/m maandag steeds van 13.00 tot 23.00 uur geopend.

Zaterdagavond van 20.00 tot 21.00 uur is soapster Ferri Somogyi als speciale gast op de kermis present en zowel op Eerste als Tweede Paasdag huppelt er een trakterende Paashaas over de Markt. 

Foto's John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl