Voorjaarsconcert Volharding Dinteloord

DINTELOORD – Harmonie Volharding Dinteloord geeft op vrijdag 1 april een voorjaarsconcert ten beste, waarbij alle leden van de muziekvereniging aan bod komen.

Het programma begint met de jongste telgen, oftewel de blokfluitgroep, die onder leiding van hun juffrouw Carina een aantal nummers ten gehore zullen brengen. Vervolgens is het de beurt aan de klarinet- en saxofoongroep, o.l.v. Jenny Verhoeven, en daarna treedt de kopergroep o.l.v. Annet Bentschap Knook voor het voetlicht.

Ook het opleidingsorkest, o.l.v. docente Carla Baaten, laat van zich horen en tot slot speelt het groot orkest van Volharding Dinteloord een gevarieerd repertoire. Dit harmonieorkest staat onder leiding van dirigent Rens van Leeuwen, die zelf ook meerdere arrangementen heeft geschreven. Annette Traets praat het geheel aan elkaar en na afloop is er nog gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig na te praten.

Het voorjaarsconcert wordt gehouden in Het Dorpshuis aan de Westvoorstraat 3 in Dinteloord en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en mensen die moeilijk ter been zijn kunnen voor vervoer bellen naar Antoon den Ridder (06-22962039).