Voorinschrijving geopend voor de achtste Koos Moerenhout Classic

STEENBERGEN – Zoals gewoonlijk start de organisatie van de Koos Moerenhout Classic in oktober met voorbereidende werkzaamheden voor de komende editie van de KMC. Deze achtste editie belooft een bijzondere editie te worden door de samenwerking met het Wieler- comité Steenbergen.

Nieuwe routes

De organisatie luistert naar de deelnemers en zodoende probeert de KMC ieder jaar het evenement weer te verbeteren. Na zeven succesvolle edities werd het tijd om de bestaande routes tegen het licht te houden. Het resultaat hiervan is dat er bij de KMC van 2018 geen vier, maar drie routes gereden kunnen worden: een geheel nieuwe route van 85 km (Rabobank route), een vernieuwde route van 120 km (Automotions/Ad Harmsen route) en een combinatie van de oude 170 km en 200 km route die 190 km lang is geworden (SMS route). In alle routes zitten overigens nog steeds de kenmerken die de KMC zo mooi maken zoals de Zeeuwse waterwerken, de polders van Goeree Overflakkee en het groene landschap van de Brabantse Wal. Ook blijven de pauzeposten talrijk en goed gevuld. Start en finish zijn wederom op de markt in het centrum van Steenbergen, waar iedereen kan rekenen op een hartelijke ontvangst na de geleverde inspanningen.

Inschrijven

Vanaf 1 januari 2018 is de voorinschrijving weer geopend en kan iedereen weer voorinschrijven via de website van de Koos Moerenhout Classic: www.koosmoerenhoutclassic.nl. Het inschrijfgeld voor 2018 is ongewijzigd gebleven ten opzichte van 2017; voorinschrijving kost € 11,- en dag inschrijvers betalen € 14,-.

Door Jack van Leent