‘Voor de raad weg’ terug op SLOS TV

STEENBERGEN – SLOS TV zoomt met ingang van volgende week weer nader in op de politieke verwikkelingen in de gemeente Steenbergen. Dat doet de lokale zender met het programma ‘Voor de raad weg’, waarvan de eerste uitzending staat gepland op woensdag 25 november, voor aanvang van de besluitvormende raadsvergadering over de mogelijke opvang van vluchtelingen.

De uitzending begint om 19.00 uur en wordt om 19.30 gevolgd door de live-uitzending van het debat. In ‘Voor de raad weg’ komen deze eerste keer fractievoorzitter Michel Lambers van de Volkspartij, burgerraadslid Theo van Es van Steenbergen Anders en raadslid Edwin Maas van Gewoon Lokaal!

De redactie en de presentatie van ‘Voor de raad weg’ zijn in handen van Rob Chrispijn, die dit programma al eerder voor zijn rekening nam. Op de planning staan nog twee varianten op hetzelfde thema, waarbij de ene keer een actueel (politiek) onderwerp nader wordt toegelicht door bijvoorbeeld een wethouder en een deskundige, en de andere keer burgers de kans krijgen om zich uit te laten over bepaalde voorstellen of beslissingen van het gemeentebestuur.