Volop vertier voor jeugd op evenemententerrein van Wielercriterium Steenbergen

STEENBERGEN – Wanneer morgen, zondag 17 juni de ruim 600  jeugdwielrenners in  de straten van de binnenstad van Steenbergen gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap in hun leeftijdscategorie komen naar verwachting vele jeugdige toeschouwers naast door het wedstrijdtafereel ook nog aan hun trekken vanwege de leuke attracties die zijn opgesteld op het evenemententerrein. Dit wordt door opgebouwd naast de Gummaruskerk, op de Westdam.

Verzekeringsmaatschappij Univé zal hier zorgen voor een panna voetbalveldje van 10 x 6 meter, waarin naar hartenlust kan worden gevoetbald.
Tevens zorgt Univé voor 2 smoothie fietsen. De bezoekers die op zo'n fiets plaatsnemen kunnen zelf een gezonde smoothie bij elkaar fietsen .
Jumbo Steenbergen zorgt voor een springkussen voor de kleintjes terwijl ook de Jumbo boog niet zal ontbreken en voor de iets oudere jeugd zal er een spectaculaire stormbaan aanwezig zijn van 14 meter lang.
Verder zullen op dit evenemententerrein diverse standjes komen te staan met o.a. sportkleding en sport sierraden.
Vanaf 9.00 uur is iedereen van harte welkom, tot ca. 19.00 uur kan van alle attracties gebruik worden gemaakt.

Ook volop vertier op de Markt

Ook op de Markt is er die dag volop vertier. Naast dat het op de terrasjes van de diverse horeca gelegenheden goed toeven is, vindt in de feesttent die eerder bestemd is voor de Hollandse avond op vrijdag en voor de Koos Moerenhout Classic op zaterdag op zondagmiddag een optreden plaats van het Steenbergse Duo De Buren met medewerking van Showtime Drive Inn Show.
De sponsoren worden door de wielerstichting ontvangen in een speciale Vip-tent en op de Markt wordt een groot scherm worden geplaats van 50 m2 waarop de diverse wedstrijden tussen 9:00 en 19.00 uur in zijn geheel te volgen zijn.
Daarnaast is de podiumwagen present waarop de rennertjes door de ronde missen Isabelle en Sanne worden gehuldigd.

Door: John Rommers