Volop tweede kans kleding bij eerste kledingbeurs Nederpop

DINTELOORD – Ze hadden de zaal van het Dorpshuis afgelopen zaterdag mooi omgebouwd tot een kledingmagazijn. De voorbereidingen hadden heel wat uurtjes gekost, maar het resultaat mocht er wezen: honderden kledingstukken in afwachting van een nieuwe eigenaar. En belangstelling was er al wel, al trok deze eerste beurs geen stromen bezoekers. De bezoekers – vooral dames en zo nu en dan een heer – druppelden gestaag binnen.

Het achttal dat deze tweede kans kledingbeurs had voorbereid was goedlachs en de dames hadden onderling het nodige plezier. “Wij hebben het altijd super gezellig met ons koor. We delen lief en leed en zorgen er voor dat we veel plezier hebben”, zo lieten deze leden van het koor Nederpop aan de Dintel weten. De opbrengst van de beurs is bedoeld voor de kosten van het huren van een bus voor een bezoek aan een oud-inwoner van Dinteloord die in de buurt van Parijs woont. Hij heeft er zelf een bed & breakfast en zorgt er ook voor dat de 45 koorleden daar en in hotels in de omgeving kunnen verblijven. Ook wordt er een optreden voor het koor geregeld.

Wellicht tweede beurs

Judy Seegers, Maartje Bolluijt, Mar Hazelszet, Nel Gebuis, Linda Engels (niet op de foto) Elly Brouwer, Nicole Priester (niet op de foto) en Marinke Perdaems vormden de kledingbeurscommissie. Zij waren na afloop van de verkoop tevreden met de opbrengst, er werd goed verkocht. De resterende kledij ging naar een opkoper in Numansdorp. Vanwege het succes denken de dames aan een tweede beurs, wellicht dit jaar al. Maar eerst staat de bingo voor senioren op het programma. Die wordt a.s. zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur gehouden in het Dorpshuis. Er vallen leuke prijsje te winnen en de opbrengst is eveneens voor het zelfde doel: de bus naar Parijs.