dinsdag 25 april 2017, 14:00

Volop feest bij Sportclub Kruisland

(van de SC Kruisland-correspondent)

KRUISLAND – Het jaar 2017 is een uitzonderlijk jaar bij SC Kruisland, zowel zakelijk als sportief. De club is financieel gezond en staat voor een interne verbouwing van de kantine, in de Club Van 100 zijn er veel nieuwe aanmeldingen en het sportpark ligt er met het kunstgrasveld mooi bij. En sportief gezien is het helemaal feest de resultaten van diverse elftallen liegen er niet om.

Het Eerste elftal van SC Kruisland draait in de 2e klasse mee met de top en kan zelfs nog promoveren. Inmiddels is Senioren 3 kampioen en ook Dames 1 speelde een  kampioenschapswedstrijd en sloot deze winnend af. Met maar liefst 6-0 werd van VVR gewonnen. Ook het team van Senioren 2 heeft volgende week de kans heeft om kampioen te worden. En of dat nog niet voldoende is heeft Senioren 4 als koploper tegen de nummer 2 – SC Gastel – gewonnen en moet nog één puntje sprokkelen voor het kampioenschap.

Flink Feest

Afgelopen weekend waren de halve finales KNVB beker: het 2e won met 1 – 0 en is daardoor nu finalist. Het 3e en 4e speelden in hun categorie  de halve finale zelfs tegen elkaar. Het 4e won uiteindelijk met 5 – 1 en is daardoor eveneens bekerfinalist.

Samenvattend zijn alle seniorenteams dus zeer succesvol. Afgelopen zaterdag werden de successen van de Senioren gevierd en werd het na de winst van Dames 1 een extra groot feest dat tot in de late uurtjes duurde.