Volop activiteiten in Winkelhart Steenbergen tijdens Hemelvaart

STEENBERGEN – Promotie Steenbergen Steengoed heeft het druk. De winkeliers en de horeca in de binnenstad zorgden ervoor dat het afgelopen zaterdag en zondag – tijdens de feestelijkheden rond de haven – extra aantrekkelijk was voor bezoekers. De winkels waren geopend en de attracties op de Markt warten gratis te gebruiken. 

Aanstaande donderdag – op Hemelvaartsdag – zijn de winkels opnieuw extra open. En ook dan bruist het centrum. Er zijn modeshows, kinderattracties, basketball-clinics en er is een oldtimershow en een smakelijke proeverij. Reden genoeg dus om ook op Hemelvaartsdag een bezoek te brengen aan het stadscentrum.

Boerendag

Op het programma staan nog meer activiteiten: zo is er op zaterdag 10 juni een grote Boerendag in de binnenstad. Daar kan dan paard worden gereden, er zijn Oudhollandse spellen, er is een streekproducten- en ambachtenmarkt en er kunnen huifkartochten worden gemaakt. De onverschrokken bezoekers kunnen hun krachten meten met de rodeostier die staat opgesteld.

Rommelmarkt

Een maandje later op zaterdag 8 juli staat de binnenstad vol met kramen voor de groots opgezette rommelmarkt. Nu al hebben zich hiervoor een groot aantal ondernemers aangemeld. Zij komen uit de gemeente Steenbergen zelf, maar ook uit omliggende plaatsen. Daarnaast zijn er al diverse aanmeldingen van standhouders uit Rotterdam, Utrecht en België. Overigens kunnen nieuwe standhouders zich aanmelden. De enige voorwaarde is dat tweedehands goederen worden aangeboden. Via kailins-treasures.nl kan opgave geschieden, hier is ook info beschikbaar over stand prijzen etc.