Volleybalsters VoVerDi Dames 1 kampioen

DINTELOORD – Voor de ene helft van het eerste damesteam van VoVerDi was het de eerste keer, voor de andere helft was het inmiddels alweer vijftien jaar geleden, maar sinds kort mogen de dames zich weer kampioen noemen. Zij behaalden de titel In de tweede klasse van de Onafhankelijk Recreatieve Volleybal (ORV) competitie.

Met nog drie wedstrijden te gaan hadden de dames nog twee punten nodig om het kampioenschap te behalen. Met supporters, taart en champagne reisde het team af naar Breda voor de wedstrijd tegen De Burgst 1. De eerste set speelden de zenuwen de dames nog parten en deze set werd maar net gewonnen. In de tweede set gingen ze beter spelen en bestookten ze De Burgst met rake smashes. Toen de setstand 25-17 voor VoVerDi op het telbord verscheen was het tijd voor een feestje, het kampioenschap was binnen. Hiermee is promotie naar de eerste klasse een feit. De eindstand van de wedstrijd werd uiteindelijk een keurige 4-0 voor VoVerDi dames 1.

VoVerDi heeft 3 damesteams, 2 herenteams en diverse jeugdteams. Er wordt getraind op woensdag in de Buitelstee in Dinteloord (jeugd 18.15 uur, dames 19.30 uur, heren 21.00 uur). Belangstellenden zijn altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie: pvandemerbel@home.nl.

FOTO van links naar rechts: Esther Theuns, Karen de Vriend, Tessa Stolk, Dyenne van der Ree, Lydian Kruithof, Femke de Kock, Conny van der Ree. Coach/trainer Frenk Mertens en trainer Peter van de Merbel staan niet op de foto.