Volleyballers Diomedon behalen kampioenschap

STEENBERGEN – Het herenteam van Diomedon is kampioen geworden in de regionale volleybalcompetitie ‘de Brabantse Wal’. De ‘lange mannen’ uit Steenbergen stelden de titel vrijdagavond veilig dankzij een klinkende 0-5 overwinning op Blauw-Wit 2 in Roosendaal. Het is voor het eerst in jaren dat een volleybalteam van Diomedon een kampioenschap heeft behaald. Hiermee wordt bewezen dat deze afdeling van de sportvereniging weer op de weg terug is.

De heren gaan volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan in de Onafhankelijke Competitie van Breda, die in tegenstelling tot het recreatieve karakter van ‘de Brabantse Wal’ zes verschillende klassen kent.

Het team is vrijdagavond beoordeeld door twee bestuursleden van de Bredase competitie en hoopt in te mogen stromen in de vierde klasse, niet in de laatste plaats omdat dan de derby met Voverdi uit Dinteloord op het programma komt te staan. De spelers van de kampioensploeg zijn Patrick Bos, Willem Tolenaars, Bas de Ron, Anton van de Berge, Sjaak Vriens, Joost Brouwers, Tuur Bakx en Tim de Nijs.

De club staat van harte open voor de aanwas van nieuwe, enthousiaste volleyballers, zowel voor het herenteam als het gemengde team. Er wordt elke donderdagavond vanaf 20.00 uur getraind in de sporthal van ’t Cromwiel, waar belangstellenden vrijblijvend een kijkje kunnen komen nemen.