Volharding Steenbergen voelt zich vorstelijk bij komend Koninklijk Jaarconcert

STEENBERGEN – “Kies je mooiste jurk of pak uit. Poets je kroon op en haal de paarden van stal. Want dit jaar wanen we ons een weekend lang in het leven van een vorst!”, zo kondigt Volharding Steenbergen aan. De koninklijke muziekvereniging verzorgt haar jaarconcert in het Cromwiel. Dat gebeurt op zaterdag 14 en zondag 15 december.

Op zaterdagavond wordt het concert uitgevoerd door het Klein Orkest, Jong Volharding, de Persi Swing Collective en het Harmonieorkest. Op zondagmiddag is de jeugd van de vereniging aan de beurt: de Muzieketiers, Muziek Maten, Spelenderwijs, de Percussiegroep en Jong Volharding.

Lidka Marschall

De orkesten zullen dit weekend aangevuld worden met verschillende acts. Op zaterdag wordt het Harmonieorkest bijvoorbeeld vergezeld door zangeres Lidka Marshall. Op beide dagen wordt het publiek verrast door dansgroep Sjappoo en turnvereniging Trafo.
Kaarten zijn dit jaar online te koop via de website van Volharding: www.volhardingsteenbergen.nl/kaarten en bij Primera de Gilles.
Kaarten voor het zaterdagavondconcert kosten 9 euro en voor de zondagmiddagvoorstelling 7 euro. Ook zijn er dit jaar weer combitickets te koop. Voor 15 euro kunnen bezoekers het gehele weekend vorstelijk genieten.
Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website van Volharding: www.volhardingsteenbergen.nl.