Volharding ‘on tour’ startte bij wijkvereniging ’t DrieVierde

STEENBERGEN – Muziekliefhebbers kunnen deze hele week genieten van de verschillende orkesten van Volharding. De bijzonder actieve muziekvereniging maakt een tour door Steenbergen. Gisteravond werden de eerste noten gespeeld op het grasveldje in de Komwei, de wijk van ’t DrieVierde. De komende dagen speelt Volharding steeds op een andere locatie. Daarnaast is Volharding present op de vier basisscholen in Steenbergen en Welberg.

Het programma dat voor publiek toegankelijk is tijdens de komende dagen is als volgt:

Vanavond, dinsdagavond 3 september: Concert door het Harmonieorkest van Volharding om 19.30 uur bij de Steenbergse Haven. (Bij slecht weer in de Gummaruskerk).


Woensdagochtend 4 september: verzorgt Volharding een proefles babymuziek in de Maria Reginaschool. Deze les begint om 10.00 uur en er is eveneens een proefles om 11.00 uur. ’s Avonds vanaf 18:30 uur geeft de Percussiegroep van Volharding een concert op het schoolplein van basisschool de Nieuwe Veste.


Donderdag avond spelen de Muzieketiers in de speeltuin bij de Gummarusschool in het Hart van Zuid. Dit concert begint om 18:45 uur en eindigt om 19:30 uur. Ook de Persi Swing Collective band verzorgt een concert. De locatie is in de Maria Reginaschool tussen 18:30 en 19:00 uur

Vrijdagavond 6 september zijn de Muziek Maten van Volharding te beluisteren aan de Steenbergse haven. Ook Jong Volharding verzorgt dan een concert. De Muziek Maten starten om 18:30 uur en het concert van Jong Volharding vangt aan om 19:30 uur.
 

Foto's: Thomas Weezenbeek © 2019