Volharding gaat vol in concert: ‘Summerparty’

STEENBERGEN – Harmonie Volharding geeft op zaterdag 16 juni een muzikale ‘Summerparty’ op het parkeerterrein achter het kantoor van Rabobank aan de Fabrieksdijk. Tussen 14:00 en 23:00 uur gaan de muzikanten – jong en oud – volledig los. Alle belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. Het concert is gratis.

Dirigent Walter Siol van Volharding schetst in vogelvlucht het programma: “Feitelijk beginnen we die dag al eerder, want ’s ochtends worden in gebouw Het Podium op de Maria Reginaschool de muziekexamens afgenomen.
Om 14:00 uur start vervolgens de Summerparty op het parkeerterrein aan de Fabrieksdijk. Dan spelen de Muzieketiers, de Muziekmaten, de Spelenderwijs schoolorkesten en de Percussiegroep. Tussendoor worden de diploma’s van het muziekexamen uitgereikt.
Het programma wordt die dag om 19:00 uur vervolgd met het Klein Orkest, om 19:45 gevolgd door Jong Volharding. Een uur later, om 20:00 uur is Koos Moerenhout te gast. Hij onthult het nieuwe Volhardinglogo. Rond de klok van 20:45 uur laat het Harmonieorkest stevig van zich horen en om 21:30 uur is het de beurt aan de Persi Swing Bigband. En ook die zullen er vol voor gaan”.
Als gezegd: toegang is gratis en alle belangstellenden zijn van harte welkom.

Nog een nieuwtje van Volharding: op zondag 17 juni verzorgt jong Volharding op uitnodiging een tweetal optredens in De Efteling.