Volharding Dinteloord viert aanmelding 50e lid met taart

Het gaat zeker weer de goede kant op met Volharding Dinteloord. Nadat de vereniging in 2017 het roer omgooide, een nieuwe huisstijl kreeg, moderne bijpassende kleding, meer sociale activiteiten organiseerde en de focus meer richtte op de jeugd, groeide het ledenaantal. “In dat jaar hebben we het doel gesteld om te groeien naar vijftig leden. Met een ledengroei van vier leden per jaar zouden we dit in 2023 bereiken. Nu is het echter zover. Mede door het enthousiasme op de scholen en onder de kinderen voor de schoolorkesten hebben we deze doelstelling al veel eerder mogen behalen!”, vertelt Nicole van Tilburg.

Deze week is tijdens de repetitie van het opleidingsorkest en het harmonieorkest een feestelijke taart aangesneden. En er was een pringlesbusje voor alle leden.
“Lotte Walbeek (8 jaar, links op de foto) kreeg het eerste gepersonaliseerde pringlesbusje van Annamarit Molenaars (9 jaar, rechts op de foto). Lotte is namelijk het 50e lid van onze vereniging. Lotte besloot om zich aan te melden na de introductie van het schoolorkest op de Petrus en Paulusschool. Ze wil in het schoolorkest dwarsfluit gaan spelen. Na een jaar muziekles en repeteren in het schoolorkest, mag ze ook meespelen met het opleidingsorkest van de vereniging (op achtergrond foto te zien). We verwachten dat we met het schoolorkest van de Petrus en Paulusschool na de kerstvakantie kunnen beginnen met repeteren. Vóór de vakantie krijgen de kinderen individueel les om de eerste noten te leren op hun eigen instrument”.

Beelden bij dit artikel