Voetballen voor Ankie Stoer!

WELBERG – Reden tot juichen was er gistermiddag meer dan genoeg op sportpark ’t Zandbaantje. Niet alleen voor de doelpunten die werden gemaakt tijdens het 4×4 jeugdvoetbaltoernooi dat zich daar afspeelde, maar zeker ook vanwege de ruim 1500 euro die het evenement opbracht t.b.v. Ankie Stoer!

,,Een zeer geslaagde dag, voor herhaling vatbaar,’’ concludeerde Eva van Laerhoven van de organisatie dan ook na afloop, toen de prijzen waren verdeeld onder de twintig deelnemende teams. Alle voetballertjes kregen een medaille en de poulewinnaars – Team 5, Voetbal Monsters, Team 7 en RKSV Halsteren U10 – mochten een prijs uitzoeken van de cadeautafel.

Behalve op de velden, konden de kinderen zich ook daaromheen prima vermaken, met activiteiten zoals een knutseltafel, blikken gooien en een springkussen. Of door op de foto te gaan met oud-profvoetballer Theo Lucius en voormalig Mrs. Nederland Universe Domonique de Haan, die samen met Shirley van Overveld van Stichting Ankie de aftrap van het toernooi hadden verricht.

Tot besluit kreeg de jeugd ook nog de gelegenheid om penalty’s af te vuren op SC Welberg-keeper Stefan Evers.

Foto’s Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl