Vlaojestààmpers: dit jaar geen wagen, wel een bijzonder boek

STEENBERGEN – De fanatieke bouwclub De Vlaojestààmpers bestaat dit jaar 22 jaar – in de carnavalstraditie is dat met 2 x 11 een jubileumjaar. Dat zouden de Stààmpers graag gevierd willen hebben. Met een extra feestelijke open dag, met een dito feestavond en natuurlijk met een nog mooiere wagen en bijhorende attracties dan we van de bouwclub gewend zijn. “Dat feest schuift door naar volgend jaar”, belooft Vlaojestààmper Koen Cuelenaere. Dit jaar brengt de bouwclub een bijzonder boek uit met als titel: “Zukke Koeje ‘ebbe wij nog nie g’ad!”.

Het boek beschrijft op 52 pagina’s de geschiedenis van de bouwers. “Een boek vol met leuke weetjes, foto’s en herinneringen. Denk aan het verhaal hoe onze naam tot stand is gekomen, hoe wij van het opknappen van polyester wagens zijn gegroeid naar een bouwclub die haar wagens volledig zelf bouwt. In samenwerking met Majda Ouhajji zijn er diverse interviews afgenomen zodat wij een zo leuk mogelijk verhaal aan jullie kunnen vertellen”, vertelt Koen Cuelenaere.

In de ledeneditie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 29 januari staat hierover een uitgebreid artikel met meer informatie

Beelden bij dit artikel