VIP zoekt vrijwilligers voor diverse lokale organisaties

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers.

De Zonnebloem afd. Dinteloord zoekt een penningmeester
De huidige penningmeester van de Zonnebloem afdeling Dinteloord gaat stoppen en dus wordt er gezocht naar een nieuwe penningmeester.
Jouw werk bestaat uit het beheren van de financiële administratie van Zonnebloem Dinteloord. Dit gebeurt aan de hand van een speciaal programma van de Zonnebloem.
Als penningmeester woon je de bestuurs- en vrijwilligersvergaderingen bij en ben je indien mogelijk ook aanwezig zijn bij activiteiten.

Vrijwilliger Alzheimer Café
Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening en dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.
Wij zoeken een vrijwilliger met interesse in het werk van de Alzheimer Stichting en die ervoor zorgt dat de informatie op de infotafel up-to-date blijft.

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures inzien?
Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en schrijf je in. Via deze website kun je op een veilige manier reageren op een of meerdere vrijwilligersvacatures.
Het Vrijwilligersinformatiepunt is telefonisch bereikbaar via 167-750 850 (WijZijn) en 06-3926 7945.
Het e-mailadres is vipsteenbergen@wijzijntraversegroep.nl
Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom/Steenbergen is onderdeel van welzijnsorganisatie WijZijn Traverse Groep.