VIP zoekt vrijwilligers voor diverse lokale organisaties

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers.

Trainer voor de damesgroep S.V. Diomedon
Op maandagavond van 19.30 – 21.00 uur wordt in de gymzaal van de Gummarusschool in Steenbergen gesport door een gezellige en gemotiveerde damesgroep. Naast allerlei oefeningen bestaat de training ook ter afsluiting uit een balspel.  Diomedon zoekt een gezellige en kundige trainer voor deze bewegingslessen. Neem direct contact op via de website van het VIP voor meer informatie vanuit de sportvereniging.

Vrijwilliger Stichting Stadsarcheologie Steenbergen
Ter versterking zoekt de stichting Stadsarcheologie mensen die belangstelling hebben voor bestuurlijke activiteiten, of een fijne hobby kunnen hebben aan archeologie in Steenbergen, of het interessant vinden om oude voorwerpen te restaureren, of het ook leuk vinden om kinderen in schoolverband wat bij te brengen over archeologie en/of daarvoor lesstof te ontwikkelen/uitwerken, of belangstelling hebben in archiefwerk of een artikeltje schrijven. Kortom er is van alles te doen bij de Stichting Stadarcheologie Steenbergen!  Neem dus vooral contact op als je interesse hebt in stadsarcheologie!

Vrijwilliger De Zonnebloem Steenbergen/Welberg
Als vrijwilliger bij de Zonnebloem Steenbergen/Welberg, kun je je op allerlei manieren inzetten.  Je kunt bijvoorbeeld helpen met het organiseren van dagjes uit, mensen thuis opzoeken, aansluiten bij het lokale bestuur of gewoon iemand begeleiden bij een dagje uit. Ruimte voor jouw eigen ideeën is er ook. Kortom: er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past! Meld je aan om te bespreken waar jij het liefst zou willen doen voor een glimlach en een goed gevoel!

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures in de gemeenten Bergen op Zoom en Steenbergen inzien? 
Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en schrijf je in. Via onze website kun je op een veilige manier reageren op een of meerdere vrijwilligersvacatures. 
Het Vrijwilligers Informatie Punt in de gemeente Steenbergen is tijdens kantooruren bereikbaar via 0167-750 850 / 06-3926 7945. Wij hebben een nieuw e-mailadres! Ons nieuwe e-mailadres is vipsteenbergen@wijzijntraversegroep.nl
Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom/Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.