VIP zoekt vrijwilligers voor diverse lokale organisaties

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers.

Diomedon zoekt trainers (167, 289) 
Omni-vereniging S.V. Diomedon in Steenbergen zoekt met spoed voor haar Atletiekafdeling meerdere trainers. Met name voor de jeugdafdelingen van 5 tot 18 jaar is aanvulling van trainers noodzakelijk.  Ook voor andere groepen is aanvulling van trainers gewenst! Een trainersdiploma of cursus is geen vereiste. Via de vereniging en onder bepaalde voorwaarden kunnen op kosten van de vereniging cursussen gevolgd worden. 
Spreekt bovenstaande je aan, neem dan vrijblijvend contact op om meer uitleg over de vereniging en de trainingen te verkrijgen.
Vrijwilliger Alzheimer Café (374) 
Alzheimer Nederland West Brabant zoekt vrijwilligers om tijdens het Alzheimer Café en bij evenementen van Alzheimer West-Brabant de infotafel te bemensen en te zorgen dat de info up-to-date blijft. 
Heb je affiniteit met mensen met dementie en hun omgeving informeer dan naar de mogelijkheden om je in te zetten bij Alzheimer West Brabant. 
 
Klus- en /of tuinvrijwilliger (268, 027) 
Voor een liefhebber van tuinieren en/of voor een handige klusser is er plaats bij WijZijn Steenbergen (sociaal werk) om bij ouderen of mensen met een beperking wat hulp te bieden met dingen die zij zelf niet (meer) kunnen.  
Wil je iets betekenen voor je medemens en heb je een paar uurtjes per week tijd? Sluit je dan aan bij het vrijwilligersteam van WijZijn in de hele gemeente Steenbergen. Inwoners uit Dinteloord, Kruisland, Welberg en Steenbergen, De Heen en Nieuw Vossemeer kunnen voor hulp terecht bij WijZijn. Als vrijwilliger kun je je voorkeur voor een of meerdere kernen aangeven. 

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures inzien?  
Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en schrijf je in. Via onze website kun je op een veilige manier reageren op een of meerdere vrijwilligersvacatures.  
Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen  
Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen  
 0167-750 850 / 06-3926 7945 (tijdens kantooruren)  
E-mailadres info@vipsteenbergen.nl  
Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom/Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.