Vijfde scootmobieltocht op komst

STEENBERGEN – De vrijwilligers van de Plusbus verzorgen op zaterdag 25 juli voor de vijfde keer een scootmobieltocht, waaraan alle scootmobielers uit de gemeente Steenbergen gratis aan mee kunnen doen.

De start is zoals gebruikelijk bij De Lindenburgh, hier krijgen de deelnemers van tanteLouise-Vivensis om 10.00 uur eerst een bakje koffie of thee aangeboden. Dankzij de sponsorbijdragen van Albert Heijn Achterberg en het Bakhuys in Steenbergen, is er onderweg een picknicklunch ingepland, op het terrein van Klein Tiengemeten aan de Vlietdijk in Dinteloord, waar ook een rondleiding over dit agrarische bedrijf plaatsvindt.

Vervolgens wordt er een ijsje gegeten bij Zorghoeve Kakelbont aan de Boompjesdijk en de route eindigt op een nog geheime, bijzondere plek in Welberg. Daar kan onder het genot van een kopje thee of glaasje limonade nog even worden nagepraat over het uitstapje, dat door de vrijwilligers van de Plusbus op de fiets wordt begeleid. De Plusbus zelf rijdt ook mee, als bezemwagen.

Opgeven voor de scootmobieltocht kan tot 17 juli via 06-12803836 of yolaenhenk@gmail.com