Vijfdaags muziekfeest Kruisland Live op komst

KRUISLAND – Voor iedereen die van muziek én van feesten houdt, valt er de komende twee weekends meer dan genoeg te beleven bij De Commerce in Kruisland. Onder de noemer Kruisland Live staan onder meer een Après Ski-festijn, een dweilbandfestival, een Night of Rock en een Mega NL Party op het programma.

Vrijdag 1 maart zullen om te beginnen de WC Experience en de Backstienkboys de tent op z’n kop zetten. Zaterdag 2 maart, is het de beurt aan de Alpenzusjes en zondag 3 maart wordt een voorschotje genomen op halfvasten, met een Toeterfestival waarbij regionale en ‘landelijke’ dweilbands zich van hun beste kant laten horen. Aan deze muzikale competitie is ook nog een spelelement verbonden.

Vrijdag 8 maart gaan de feestelijkheden verder met een rock-avond. Coverband Devrn is dan de hoofdact, Patrick van Lissum verzorgt een gastoptreden.

Kruisland Live wordt zaterdag 9 maart afgesloten met de zogenoemde Mega NL Party. Stef Ekkel, John de Bever, Jeroen van Zelst en de Zjonnies staan bij die gelegenheid garant voor Nederlandstalig amusement van de bovenste plank.

Het Toeterfestival is gratis toegankelijk. Voor informatie over de (voor)verkoop van kaarten ten bate van de andere activiteiten: http://www.kruislandlive.nl