Vijf dagen lang een voorstelling van familiecircus Barani

STEENBERGEN – Inmiddels heeft het familiecircus Barani zijn tenten opgeslagen op het Floraplein in Steenbergen. Hier verzorgt het circus vijf dagen lang een voorstelling die wordt aangekondigd als: ‘Een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau, uitgebreid met een adembenemend programma. De eerste voorstelling is morgen – donderdag – verder zijn er voorstellingen op vrijdag tot en met maandag.

In dat programma wordt gejongleerd, zijn dierenacts met ‘diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven en honden’ opgenomen en ontbreekt ook het optreden van de ‘dolkomische’ clown niet. De circusartiesten beloven het publiek een mooie show, die een uur en driekwartier duurt en ‘waarbij ook de jongsten zich zeker niet zullen vervelen’. Circussen zijn er niet zoveel en die er nog bestaan worden gevormd door keihard werkende circusartiesten, die hard hun best doen om het circus te laten overleven. Alleen om die reden al is een bezoekje aan het circus de moeite waard.

De tijden

Op het Floraplein worden vijf dagen lang voorstellingen gegeven: de eerste is komende donderdag 17 mei om 17:00 uur. Vrijdag 18 mei volgt de tweede voorstelling, eveneens om 17:00 uur, zaterdagmiddag 19 mei en zondag 20 mei is de voorstelling om 15:00 uur, terwijl de voorstelling op maandag om 14:00 uur begint.

Kortingsbon

Lezers van Steenbergse Courant vinden a.s. vrijdag een kortingsbon in hun krant. De bon die bij dit artikel wordt geplaatst is eveneens geldig als kortingsbon. Die dient dan te worden uitgeprint.