Vierde Steenbergse Avondfiets driedaagse staat op de rol

STEENBERGEN – Van dinsdag 26 juni tot en met donderdag 28 juni 2018 organiseren Bike Totaal Zwaan en SportparkUitje.nl voor de 4de keer de avondfiets 3-daagse in Steenbergen. Elke avond wordt een route afgelegd van ongeveer 25 – 30 km over de mooiste wegen en paden in en rondom gemeente Steenbergen. De routes zijn bedoeld voor recreatieve fietsers van alle leeftijden.

Bij de samenstelling van de routes is veel aandacht besteed aan veiligheid, rustige wegen en mooie fietspaden. De routes voeren de deelnemers, in hun eigen tempo onder meer langs Nieuw-Vossemeer, Kruisland en Dinteloord. Ze worden elke dag voorzien van richtingpijlen en bij de start ontvangen de deelnemers een routebeschrijving. Zo kan op een ontspannen manier de mooiste plekjes van de omgeving worden verkend. Onderweg is er een pauzemoment waar de deelnemers even op adem kunnen komen. 

Aankomst en vertrek

Iedere avond (26-28juni) wordt er gestart vanuit de kantine van vv Steenbergen op de het sportpark aan de Seringenlaan. Daar kunnen de deelnemers zich melden en krijgen ze een routebeschrijving mee. Deelnemers die niet alle drie de avonden meerijden kunnen ook per dag inschrijven. De starttijd is iedere dag van 18:00 – 19:00 uur, de deelnemers worden uiterlijk 22.00 uur weer terug verwacht.

Pechservice

Voor de deelnemers is het niet te hopen, maar mocht een deelnemer onder weg pech krijgen met de fiets, dan verzorgt Bike Totaal Zwaan de pechservice. Opdat de deelnemer vervolgens weer snel verder kan om de route te voltooien. 

Inschrijven

Kosten voor deelname aan alle drie dagen (incl. herinnering) zijn € 6,00 p.p.. Deelname per avond is € 2,50 p.p. Aanmelden vooraf kan via info@sportparkuitje.nl of via 06-53335157. Aanmelden op de dag(en) zelf is ook mogelijk. Dit kan tussen 18:00 – 19:00 uur in de kantine op het sportpark van vv Steenbergen.

Informatie:

Voor meer informatie of nog vragen kan er contact op worden genomen met Martijn Hagens – 06-53335157 of via info@sportparkuitje.nl