Vernieuwde Jumbo feestelijk heropend

STEENBERGEN – De klanten stonden al voor de deur te trappelen van ongeduld, toen filiaalmanager Marcel Schoone in het gezelschap van Jumbo’s commercieel directeur Ed van de Weerd én Sint Nicolaas naar buiten kwam, om de compleet vernieuwde Jumbo aan het Floraplein op feestelijke wijze te heropenen.

De supermarkt heeft de afgelopen twee weken een ware metamorfose ondergaan en is ook nog eens met 150 vierkante meter uitgebreid, waardoor de winkelvloer nu maar liefst 1750 vierkante meter beslaat. Ogenschijnlijk is de zaak echter nog veel groter en ruimer van opzet. Dat begint al op het versplein, het nieuwe visitekaartje van de Jumbo, die na elf jaar aan een grondige verbouwing toe was, aldus Schoone.

Meer personeel, ruimere openingstijden en een Pick Up Point

Hij prees vanmorgen de inzet van zijn medewerkers. Het aantal personeelsleden is als gevolg van de vernieuwing gegroeid van 150 naar 175.

En Jumbo Steenbergen is voortaan, net als op doordeweekse dagen, ’s zaterdags van 8.00 tot 21.00 geopend. Op zondagen kunnen de klanten vanaf heden van 9.00 tot 20.00 uur terecht bij de supermarkt, waar nu bovendien een Pick Up Point is gerealiseerd, waar men – na bestelling online – z’n boodschappen kan ophalen.

Bloemetje, wasverzachter en appeltaart

Gebleven zijn Jumbo’s 7 zekerheden, zoals de laagste prijsgarantie en het centraal stellen van de wensen van de consument. ,,We hebben dus ook voordat we aan deze klus begonnen heel goed naar onze klanten geluisterd,’’ stelt Schoone, die vanmorgen aan de eerste 150 gasten een bloemetje uitreikte.

Iedereen die voor 15 euro of meer besteed, krijgt t/m volgende week dinsdag een fles Robijn wasverzachter en bij besteding vanaf 25 euro geeft Jumbo t/m zondag een lekker appeltaartje weg.

Vanmiddag komt Sinterklaas weer terug naar de winkel, om met de kinderen op de foto te gaan.