Verloting vrijkaarten voor kerstconcert Dana Winner

STEENBERGEN – Op donderdag 22 december geeft de bekende Vlaamse zangeres Dana Winner weer een kerstconcert in de Gummaruskerk, dit keer in samenwerking met het Steenbergse popkoor The Sparrows. Als lezer van KijkopSteenbergen.nl maakt u kans op vrijkaarten! 

Het is inmiddels een goede traditie geworden dat Dana Winner aan de vooravond van Kerstmis de sterren van de hemel komt zingen in de Gummaruskerk. Zoals gebruikelijk, berust de organisatie bij de activiteitencommissie van deze parochiekern en wordt de opbrengst aangewend voor het behoud van de monumentale kerk.

Nadat vorig jaar Die Vaertsingers het podium mochten betreden, is het nu de beurt aan The Sparrows, die hiermee hun eerste lustrum op een wel heel bijzondere manier luister bij mogen zetten.

In tegenstelling tot vorig jaar is er overigens geen benefietconcert in de middaguren.

Kaarten voor het concert, à 30 euro, zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Vermeulen (Kaaistraat 17, Steenbergen), Slijterij Veraart (Oostdam 28, Steenbergen), Hema Steenbergen (Blauwstraat 58), Hema Halsteren (Dorpsstraat 70), of te bestellen bij H. van Elzakker, tel. (0167) 564074, e-mail: goresen@home.nl

Een leuke tip voor in het kerstpakket of als Sinterklaascadeau!

De organisatie heeft bovendien tien vrijkaartjes beschikbaar gesteld voor de lezers van KijkopSteenbergen.nl. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, stuur dan uiterlijk vóór woensdag 26 oktober 12.00 uur een mailtje naar redactie@kijkopsteenbergen.nl, met u naam, volledige adresgegevens en telefoonnummer.

Onder alle inzendingen worden vervolgens de tien gratis toegangskaarten verloot.