vrijdag 1 maart 2019, 16:00

Verlies voor TCS tegen Vice-Versa ’51

Tegen het sterke Vice-Versa’51-3 heeft T.C.S. 1 het net niet weten te redden. Dank zij Ronald Minkman kwam TCS op een 1-0 voorsprong, maar daarna duurde het lang voor de spelers opnieuw tot scoren kwamen. Verrassend was wel dat precies halverwege de wedstrijd Erik van der Wegen zijn sterke prestaties van de laatste weken niet kon herhalen. Met 10-12 in de vijfde game verloor hij en ook in de resterende partijen kon hij niet meer in zijn spel komen. Ronald Minkman bleek wel in vorm en won al zijn sets. In de voorlaatste set verraste Dave van Broekhoven. In een spannende wedstrijd boekte hij voor het eerst een zege. Met de uitslag 4-6 kon men in het Steenbergse kamp toch wel genoegen nemen.

Bij TCS 2 bijna eenzelfde spelbeeld. Mark van de Waterschoot bleek een klasse apart. Drie spelers van tegenstander Smash 3 (Geertruidenberg)  haalde hij van hun 100% winstscore af. Hij is nu, samen met vier andere spelers in deze klasse, nog zonder verliespartij. Zijn twee teamgenoten zorgden voor felle tegenstand, maar koploper Smash gaf verder geen krimp en ging met de 3-7 overwinning naar huis. Ook de dames van TCS 3 traden aan tegen een koploper, het Bergse Markiezaat 5 was hun tegenstander. Alle drie de dames slaagden er in om een set te zegvieren. Zodoende wisten ook zij de nederlaag tot 3-7 te beperken.