Verlies voor Steenbergen 3 in bekerfinale na fantastische wedstrijd

Steenbergen 3 – Nw.Borgvliet 3 3-4 (na verlenging)

Het 3e zondag elftal van v.v. Steenbergen moest zaterdag jl. in het Zeeuwse Wolphaartsdijk aantreden voor de bekerfinale in hun klasse. De mannen van het 3e – enkele weken geleden al kampioen geworden in de normale competitie, waren in die finale gekomen dankzij het winnen van een 6-tal eerdere bekerwedstrijden. 
Nu troffen ze  het 3e elftal van Nw.Borgvliet als tegenstander , toevallig ook al tegenstander in de competitie en de vereniging waartegen de blauw witten in die kompetitie de enige nederlaag hadden geleden, maar waartegen thuis ook met 3-0 was gewonnen. Het werd een spectaculaire wedstrijd met 7 doelpunten, een verlenging vanwege een 3-3 stand, drie strafschoppen en twee maal rood: éénmaal voor Steenbergendoelman Martijn Hagens en éénmaal voor een Nieuw Borgvliet speler. Steenbergen 3 was zo dicht bij een overwinning maar moest de winst helaas aan Borgvliet laten.

Overige uitslagen senioren vv Steenbergen: Voab 2 – Steenbergen 2: 3-0; Vivoo dames – Steenbergen dames: 4-8; Steenbergen zaterdag 3 – Sc.Gastel zaterdag 3: 2-2.

Door: John Rommers