Verkoop oliebollen ten bate van Kleine Tour

STEENBERGEN – “30 December tussen 10 en 13 our….. komen de oliebollen van de Kleine Tour!”, zo laat voorzitter Wim Roovers namens stichting Klein Tour Steenbergen weten.

Op zaterdag 30 december komen rennertjes van de Kleine Tour onder begeleiding van een volwassene huis aan huis langs in Steenbergen, Welberg en de Heen. Ze verkopen zakken met oliebollen. In elke zak zitten 7 bollen. De prijs per zak is 5 euro en er zijn zowel gewone als rozijnenbollen te koop. Met de opbrengst worden activiteiten voor de rennertjes bekostigd tijdens de Miss Kleine Tourverkiezing en tijdens de Kleine Tourweek.

Ook een kraam

Wie de rennertjes mist, kan – zolang de voorraad strekt – ook oliebollen afhalen bij de stand die tussen 10:00 en 17:00 uur staat opgesteld voor café-zaal De Joosse in de Kaaistraat. Het is overigens ook mogelijk voor inwoners van het buitengebied om vooraf via een mailbericht oliebollen te bestellen. Die worden dan op zaterdagochtend 30 december thuis gebracht. Bestellen kan via: kleinetoursteenbergen@gmail.com.

Tour data

Overigens zijn er al wat data bekend voor de komende Tour-activiteiten. De 49e tour wordt gehouden van maandag 6 augustus tot en met zaterdag 11 augustus 2018. Inschrijven voor het wielerevenement kan op woensdag 7 maart 2018 van 18:30-19:30 in Café-zaal “De Joosse”. De Miss Kleine Tour verkiezing is op zondag 3 juni op het sportpark aan de Seringenlaan.