Verkiezingsavond Heel Steenbergen Stemt

STEENBERGEN – Aan het eind van de stemdag voor de verkiezing van de gemeenteraad wordt op woensdagavond 21 maart in het gemeentehuis een speciale verkiezingsavond gehouden. Vanaf 21:30 uur zal burgemeester Ruud van den Belt dan de voorlopige uitslag van de verkiezing bekend maken. Alle belangstellenden zijn hierbij welkom.

Tijdens de avond worden de voorlopige uitslagen per stembureau en per partij bekend gemaakt. Tevens worden de resultaten vergeleken met de vorige gemeenteraadsverkiezingen (in 2014) en worden berekeningen gemaakt naar het aantal gewonnen zetels. De gastpresentatoren Angelo van den Berg en John Nijssen bespreken de voorlopige uitslagen met de lijsttrekkers en andere kandidaten van de zeven partijen die in de gemeente Steenbergen meedoen aan de verkiezingen. Ook wordt er teruggeblikt op de afgelopen raadsperiode en de campagne en ook wordt alvast vooruitgekeken naar de coalitievorming en de nieuwe raadsperiode.

De Steenbergse band REC, onder leiding van Caio Bouwens, verzorgt de muzikale omlijsting van de Verkiezingsavond. Aan een hapje en een drankje zal het de bezoekers evenmin ontbreken. Het programma duurt in principe tot middernacht en wordt live uitgezonden op SLOS TV.