Verkiezing Foto van de Maand Maart

Voor de verkiezing van de Foto van de Maand Maart kwamen bij de redactie van de Steenbergse Courant zeer uiteenlopende foto’s binnen en dat zien we natuurlijk graag. Uit de door ons gemaakte voorselectie kunt u als lezer van de krant en volger van KijkopSteenbergen.nl zoals gebruikelijk weer uw keuze maken.

We zien uw reacties graag uiterlijk dinsdag 16 april tegemoet. Stemmen kan via redactie@steenbergsecourant.nl of via de Facebook-pagina van KijkopSteenbergen.nl. Het enige dat u hoeft te doen is het nummer van uw favoriete foto kenbaar maken. In de Steenbergse Courant van vrijdag 19 april wordt de winnaar gepresenteerd.

Heel deze maand kunt u nog foto's insturen voor de verkiezing van de Foto van de Maand April. Dat kan via het voornoemde e-mailadres. Voorwaarden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand april zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen, en dienen een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb. De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Van zonsondergang tot natuurschoon en van kinderfeestje tot huisdier, alles mag. We zijn benieuwd!

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6