Verkiezing Foto van de Maand

STEENBERGEN – Vooral het langdurige winterweer was, hoe kan het ook anders, een grote inspiratiebron voor iedereen die graag fotografeert. Zo bleek uit de inzendingen voor de Foto van de Maand Februari-verkiezing van de Steenbergse Courant.

De redactie maakte zoals gebruikelijk weer een voorselectie, waaruit u als lezer van de Steenbergse Courant en volger van KijkopSteenbergen.nl uw favoriete Foto van de Maand kunt kiezen. U kunt uw stem tot en met dinsdag 19 maart uitbrengen via redactie@steenbergsecourant.nl of door uw voorkeur kenbaar te maken in een reactie op de Facebook-pagina van KijkopSteenbergen.nl. U hoeft alleen maar het nummer van de foto aan te geven. Bij de Foto van de Maand gaat het puur om de eer. Alle maandwinnaars dingen uiteindelijk mee naar een aantal leuke prijzen bij de verkiezing van de Foto van het Jaar.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Inzendingen voor de Foto van de Maand Maart zijn heel deze maand welkom via redactie@steenbergsecourant.nl

Voorwaarden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand maart zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen, en dienen een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb. De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Van zonsondergang tot natuurschoon en van kinderfeestje tot huisdier, alles mag.

We zijn benieuwd naar uw foto(’s)!