Een sportieve club voor jong en oud

Trafo Steenbergen

Omschrijving Trafo

Turn- en dansvereniging “Trafo Steenbergen” is een bijzonder actieve sportieve vereniging die in 1987 is opgericht. Trainers en vrijwilligers zorgen ervoor dat jong en oud in verschillende takken van gymsport actief bezig kunnen zijn. Trafo Steenbergen biedt kleutergymnastiek voor jongens en meisjes uit groep 1 en 2 en recreantenlessen voor meisjes uit groep 3 tot en met de middelbare school. Voor de jongens is er een jongensgroep voor kinderen vanaf groep 3. Wanneer het blijkt dat kinderen meer kunnen dan dat er wordt aangeboden in de recreantenlessen worden ze uitgenodigd voor de selectie.

Trafo Steenbergen turnt mee op regionaal niveau in verschillende divisies en niveaus. Daarnaast is Trafo ook actief op het gebied van Springen. Er zijn verschillende groepen voor jongens, meisjes, dames en heren op A-B-C-D-E niveau. Ook verzorgt Trafo elke week conditielessen voor dames en conditiegymlessen voor heren en ex-hart patiënten.

En Trafo verzorgt ook  lessen Jazzdans; voor kinderen uit groep 3 en 4, 5 en 6 en groep 7, 8 en middelbare school Naast de reguliere lessen worden er andere activiteiten georganiseerd zoals een recreantenwedstrijd en de onderlinge wedstrijd voor de selectie. Door opgeleide trainers en assistenten die regelmatig bij(scholingen) volgen kan de kwaliteit en veiligheid binnen de lessen gewaarborgd worden.

Contact & openingstijden