Voor het beoefenen van atletiek, survival, volleybal en trimmen

SV Diomedon

Over SV Diomedon

Sportvereniging Diomedon is een omni-sportvereniging die is gevestigd op het gemeentelijk Sportpark in Steenbergen. Diomedon bestaat diverse afdelingen die alle bijzonder actief zijn.

De afdeling atletiek is de oudste afdeling binnen de vereniging. De sport kan naar ieders niveau worden beoefend. Binnen de atletiek zijn drie speldisciplines: lopen, werpen en springen. De spelonderdelen kunnen zowel recreatief als competitief worden uitgevoerd. De trainingen voor de atletiek worden verzorgd op de atletiekbaan, in de zaal of in het bos. Dit is geheel afhankelijk van het weer. De trainingen worden begeleid door deskundige en diplomeerde trainers.

De survival afdeling is de jongste afdeling van sv Diomedon. De survival afdeling is aangesloten bij Survival Bond Nederland. Survival kan zowel door jong als oud worden uitgevoerd.

De trainingen worden verzorgd op het sportpark in Steenbergen. De opgestelde hindernissen worden regelmatig gewijzigd en worden gecontroleerd door de parcourscommissie van de Survival Bond Nederland. Door de wisseling van hindernissen ligt er altijd een uitdagend parcours voor de leden. Meer informatie over de survival Steenbergen is te vinden op: http://wbeirnaert.wordpress.com/over/

De afdeling is trimmen is de grootste van de vier afdelingen. Deze tak van sport is zuiver recreatief bedoeld. De trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats op verschillende locaties. Meer informatie is te vinden op: www.svdiomedon.nl

Diomedon Volleybal is een recreanten vereniging. Er spelen diverse teams in de recreantencompetitie. Elke donderdag wordt er getraind in de sporthal ’t Cromwiel in Steenbergen.

Contact & openingstijden

p.a. Burg. van Loonstraat 57 4651 CC Steenbergen

jokedekock@home.nl

0167-566988

www.diomedon.nl