Marathonloper voor KiKa

Leo Osseweijer – Stichting KiKa

Help Leo Osseweijer op weg naar € 150.000,- voor KiKa

Ik ben Leo Osseweijer (59) uit Welberg en bereid me voor op mijn tiende en laatste marathon die ik loop voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). In de afgelopen tien jaar heb ik voor dit goede doel een bedrag van ruim € 125.000,- bijeengelopen, dankzij de enorme steun van bedrijven en particulieren. Nog één keer wil ik iedereen vragen mij te sponsoren, zodat de teller voor KiKa uiteindelijk op € 150.000,- komt te staan. Wilt u mij ook op weg helpen bij deze uitdaging?  

Six Star Finisher

Als ik op 15 april 2019 over de eindstreep kom van de marathon in Boston, behaal ik bovendien mijn persoonlijke ambitie om Six Star Finisher te worden. Dan heb ik de zes meest prestigieuze marathons ter wereld volbracht. Naast Boston zijn dit de marathons van Londen, New York, Berlijn, Tokyo en Chicago.

Grootste sponsorwervers

Alleen Boston staat dus nog op mijn ‘bucketlist’. Aan deze marathon kun je niet zomaar meedoen. Gelukkig heeft KiKa mij, als één van haar vijf grootste sponsorwervers, nu een wildcard gegeven. 

Kroon op m’n werk

In april 2019 is het precies tien jaar geleden dat ik met het lopen van marathons begon. Dat was een ideetje van me in aanloop naar mijn 50ste verjaardag… 
Inmiddels heb ik er in totaal zeventien gelopen en ren ik jaarlijks zo’n 1500 tot 2000 kilometers. Ik kamp echter al een paar jaar met een pijnlijke achillespees, waardoor ik met paracetamol moet lopen en het tijd wordt om te gaan stoppen. Maar niet voordat ik de kroon op m’n werk heb gezet en nog een extra duit in het zakje heb gedaan voor KiKa. 

Ambassadeur

Geld voor onderzoek naar kinderkanker en de zorg voor kinderen met kinderkanker en hun familie blijft keihard nodig. In de loop der jaren ben ik er – als ambassadeur van Run for Kika Marathon in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland – vaak persoonlijk getuige van geweest hoe goed het geld door KiKa wordt besteed. Onder meer ten bate van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Beste beentje voor

Daarvoor zet ik graag mijn beste beentje voor, letterlijk en figuurlijk. U kunt mijn voorbereidingen volgen via KijkopSteenbergen.nl en Steenbergse Courant, die mij ondersteunen in het streven om op een totaalbedrag van anderhalve ton uit te komen.

Ik hoop van harte op uw bijdrage(n) en bedenk hierbij dat alle beetjes helpen! U kunt mij sponsoren via http://www.runforkikamarathon.nl/leo-osseweijer-boston-2019

Ook kan ik u een Tikkie sturen. En heeft u nog vragen? Laat het mij dan weten! Ik ben bereikbaar via leoosseweijer@ziggo.nl en/of  06-15583339.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Rock for Kika

O ja, als u van een feestje houdt, noteer dan zaterdag 23 maart alvast in uw agenda. Dan vindt bij Theater Myra Ceti de vierde editie van Rock for Kika plaats.

Leo Osseweijer

Meer informatie over het goede werk van KiKa kunt u vinden op www.kika.nl