Fotoclub in Steenbergen

Fotoclub Steenbergen

Omschrijving Fotoclub Steenbergen

Fotoclub Steenbergen, wie zijn wij……………

Fotoclub Steenbergen bestaat uit 14 actieve leden die in ieder geval een ding gemeen hebben:

We houden allemaal van fotografie!

Maar toch zijn er verschillen. Verschillen in leeftijd, interesse en achtergrond. De een heeft meer belangstelling voor natuurfotografie en/of macrofotografie. De ander is vooral bezig met mensen te fotograferen en weer een ander houdt van architectuur of abstracte foto’s. Deze diversiteit kun je waarnemen op onze website en bij onze exposities.

Sommige leden zijn al jaren bezig met hun hobby terwijl andere nog niet zolang fanatiek hiermee bezig zijn. Maar allemaal kunnen we van een ander nog iets leren. Regelmatig hebben we dan ook lezingen en nodigen we ander clubs uit om elkaars werk te bespreken. Ook zijn er uitstapjes waar ieder vrij is om aan deel te nemen.

We willen vooral samen plezier beleven aan onze hobby en iets van elkaar leren door elkaars foto’s te zien en te bespreken. Ook doen we regelmatig mee aan verschillende nationale en internationale fotowedstrijden. Maar ook daar is iedereen vrij in om mee te doen.

Als fotoclub zijn we aangesloten bij de Fotobond, de bond voor Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen, dit is een landelijk samenwerkingsverband van amateur- of vrijetijdsfotografen.

We zien je graag op een van onze bijeenkomsten!!                                           

Contact & openingstijden

Bijeenkomsten en Expositie Basisschool Gummarus, Esdoornstraat 1, 4651 LD te Steenbergen.

https://www.fotoclubsteenbergen.nl/