Verenigd & Vereeuwigd: muzikale opening van het Jubileumjaar

Verenigd & Vereeuwigd op 20 november is de aftrap van het Jubileumjaar 2022 waarin we het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen en 25 jaar één gemeente vieren. Om dit feest spectaculair af te trappen hebben de gemeente Steenbergen en Muziekvereniging Volharding Steenbergen de handen ineengeslagen.

Avondvullend programma

Tijdens een avondvullend programma nemen de orkesten van Volharding het publiek mee terug in de tijd. Een adembenemende, muzikale tijdreis voert de bezoeker langs een keur aan historische gebeurtenissen uit de lokale geschiedenis.  De orkesten zullen regelmatig versterkt worden door andere culturele talenten uit onze gemeente waardoor er een afwisselend en enerverend programma op de planken komt. Naast het muzikale programma zal burgemeester Ruud van den Belt tijdens de voorstelling het Jubileumjaar 2022 officieel openen. Ook wordt het Jubileumprogramma deze avond gepresenteerd en is er een fototentoonstelling.

Kaartverkoop

Verenigd & Vereeuwigd vindt plaats in Ontmoetingscentrum ’t Cromwiel in Steenbergen. In de zaal is plaats voor 750 mensen en kaarten zijn te koop voor €7,50 per stuk. De kaartverkoop start halverwege oktober bij verschillende kaartverkooppunten verspreid door de hele gemeente. Wie het niet lukt om een kaartje te bemachtigen hoeft het concert niet te missen. De show zal namelijk ook live uitgezonden worden op SLOS TV! Kijk voor meer informatie op www.volhardingsteenbergen.nl/concert  en www.steenbergen2022.nl/agenda/verenigdenvereeuwigd

Nog niet genoeg muziek?

Heb jij je muziektaks na het zaterdagprogramma nog niet bereikt? Kom dan ook zondagmiddag kijken! Tijdens het zondagmiddagprogramma nemen de Steenbergse jeugdmuzikanten van Volharding een kijkje in de toekomst van onze gemeente.

[ door communicatie gemeente Steenbergen ]