Verbouwingsupdate: Drukte van belang bij Kluswijs Steenbergen

STEENBERGEN – De naam KlusWijs prijkt inmiddels alweer een aantal weken op de gevel van de voormalige Formido-vestiging aan de Zeelandweg Oost in Steenbergen. Ook van binnen krijgt de bouwmarkt in toenemende mate de uitstraling van een KlusWijs-winkel.

Met man en macht wordt, tussen de dagelijkse bedrijven door, had gewerkt om alle afdelingen om te bouwen. Afgelopen week was het de beurt aan de ruimte waar KW Wonen moet komen. Dat wordt een zogeheten shop-in-shop voor woonaccessoires, maar bijvoorbeeld ook raamdecoratie, zonwering, meubels en maatwerk-kasten.

Klus geklaard

Vrijdag was de spannendste dag voor eigenaren Petra en Eric Davies en hun medewerkers. Om 8.00 arriveerden de vrachtwagens van interieurbouwer Weja en kon de opbouw beginnen. Die klus was om 14.00 uur geklaard en het resultaat mag er zijn, zo vinden alle betrokkenen. ‘Wat een mooie winkel wordt dit!’ Nu is het de beurt aan de leveranciers om de KW Wonen-afdeling bij KlusWijs Steenbergen verder in te richten. 

Open

Tijdens de verbouwing is en blijft de winkel gewoon open en gelden aantrekkelijke aanbiedingen. In de loop van volgende maand wordt de bouwmarkt nog wel officieel geopend onder de nieuwe naam.