Veerle Koks wint gezinsdagje uit bij Jumbo Steenbergen

STEENBERGEN – Veerle Koks (6 jaar) uit Steenbergen is de winnaar van de Dagje Uit kleurwedstrijd van Jumbo Steenbergen. Het jonge tekentalent mag met het hele gezin een dagje uit naar de Beekse Bergen. In totaal zijn er ongeveer 85 kleurplaten bij de winkel ingeleverd, waarvan die van Veerle door de jury is verkozen tot de mooiste.

Kunstenaar Veerle is dolblij met de prijs. Marcel Schoone van Jumbo Steenbergen vond de kleurwedstrijd een leuk initiatief: “Jumbo heeft de voorjaarskriebels te pakken. Iedereen wil er lekker samen op uit trekken en daar speelt Jumbo op in met de Dagje Uit-actie. Klanten sparen enthousiast voor entreekaartjes en het allerleukst: kinderen leverden hun mooiste creaties in. We hebben veel tekentalenten hier in Steenbergen. Mooi dat we onze klanten af en toe kunnen verrassen met wat extra’s, zoals met de kleurwedstrijd. We wensen Veerle en haar familie een geweldige dag toe in de “ Beekse Bergen!’’

Spaar voor korting op dagje uit

Wie ook zin heeft in een dagje uit met het hele gezin kan nog tot en met dinsdag 1 mei sparen voor Dagje Uit-kortingsmunten. Klanten krijgen bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale munt ter waarde van 2,5 euro. Daarmee kunnen zij simpel en snel sparen voor korting op de leukste dagjes uit. De korting kan oplopen tot wel 25 euro per entreekaartje en is het hele jaar geldig. Meer informatie over deze actie is te vinden op Jumbo.com/dagjeuit. Hier staan alle tripjes beschreven.