Veerboot ‘Waterpoort’ steekt weer van wal

DINTELOORD – De veerpont ‘Waterpoort’ gaat vanaf Hemelvaartsdag weer varen. Om het tweede seizoen van de veerdienst tussen de diverse aanlegplaatsen in de gemeenten Steenbergen, Moerdijk en Goeree-Overflakkee in te luiden, wordt er van donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei vier dagen achtereen gevaren.

In het voor- en naseizoen (mei t/m juni en september) vaart de ‘Waterpoort’ op zaterdag, zondag en feestdagen. In de hoogseizoenmaanden juli en augustus kunnen voetgangers en fietsers van woensdag t/m zondag opstappen.

De boot vaart tweemaal per dag een ronde vanuit de haven van Dinteloord naar Ooltgensplaat, Sluishaven en het Benedensas bij De Heen. Het is zowel mogelijk om heel de ronde mee te varen, als om van boord te gaan op de ‘halteplaatsen’.

Aan boord van de ‘Waterpoort’ zijn een drankje en een hapje verkrijgbaar. Vanaf het bovendek kunnen de opvarenden genieten van een prachtig uitzicht over het Volkerak. Voor nadere informatie over de route, de afvaartijden, prijzen en reserveringen: www.waterpoort-rondvaarten.nl