Veel reacties op oproep financiële ondersteuning begraafplaats

STEENBERGEN – De oproep om financiële steun voor de Steenbergse begraafplaats die afgelopen vrijdag in Steenbergse Courant stond heeft al veel positieve reacties opgeleverd, zo laat voorzitter Bram Hommel van de parochiekern Sint Gummarus weten. Het bankrekeningnummer voor donaties bleek helaas niet goed te zijn doorgegeven. Het juiste nummer is NL 94RABO 0148881335.

“We hebben naar aanleiding van het artikel over de opknap van de begraafplaatspaden heel veel reacties mogen ontvangen en zijn daar vanzelfsprekend echt blij mee. Onder de vele reacties ook die van burgers die een bijdrage of gift willen storten. Helaas hadden we een foutje gemaakt bij het doorgeven van het bankrekeningnummer. In het IBANnummer stond achter de NL het cijfer 91 en dit moet 94 zijn. Het correcte nummer is dus NL 94RABO 0148881335 onder vermelding van ‘Onderhoud begraafplaats’. We kijken uit naar alle toegezegde bijdragen en hopen dat nog meer mensen op het idee komen om het vele werk dat onze vrijwilligers belangeloos doen te ondersteunen”, aldus Bram Hommel.

Kosten hopelijk kunnen dekken

Het artikel is geschreven naar aanleiding van de asfaltering van de hoofdpaden. Deze is gerealiseerd met veel voorwerk van het vrijwilligersteam omdat de toplaag van rode mijnsplit slecht begaanbaar werden voor rolstoelers en bezoekers die slecht ter been zijn. Met behulp van giften worden hopelijk de voorgeschoten kosten gedekt. “Alle bijdragen zijn welkom”, zo laten de initiatiefnemers weten.

foto's: Ad vd Par ©2017