Veel animo voor Dierendag-evenement De Bonte Hond

WELBERG – Het was een geblaf en gekwispel van jewelste, vanmorgen bij De Bonte Hond aan de Welbergsedijk, waar de viervoeters het hoorbaar naar hun zin hadden. De hondenschool verzorgde ter gelegenheid van Wereld Dierendag wandeltochten van verschillende lengtes voor de dieren en hun baasjes.

Op dit evenement kwamen bijna honderd belangstellenden af. Debbie van Meer van de organisatie was blij verrast met deze grote opkomst. ,,Het mooie weer kan immers mee en tegen werken. Mensen kunnen er ook voor kiezen om met de hond naar bos of strand te gaan.’’

Naast de routebeschrijving voor de wandeling van 2,5 of 5 kilometer, kregen de deelnemers ook een lijst mee met allerlei vragen en opdrachten om onderweg te beantwoorden en uit te voeren.

Teruggekomen bij het clubhuis van De Bonte Hond werd er nog een behendigheidsparcours afgewerkt en mochten de honden als welverdiende beloning een worst uit een bak met water pakken. Alle baasjes ontvingen een herinneringsvaantje en een goodie-bag met allerhande cadeautjes.